instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Džeko trenira odvojeno od ostatka tima, pred Interom je bitan derbi za vikend

Džeko trenira odvojeno od ostatka tima, pred Interom je bitan derbi za vikend

Nogometaši Intera spremaju se za derbi meč 28. kola Serije A protiv Fiorentine, a navijače interesuje situacija s Edinom Džekom.

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je svega dvadesetak minuta u dvomeču Zmajeva protiv Slovačke. Razlog je povreda leđa koja ne bi trebala biti ozbiljniji problem, no navijači su nestrpljivi.

Džeko se, odmah po povratku s reprezentativne pauze, priključio treninzima Intera, ali radi odvojeno od ostatka tima. Kako prenosi Sky Sport, Džeko još uvijek trenira samostalno, ali u klubu nema panike jer se čini da nije veći problem u pitanju koji bi našeg nogometaša odvojio od terena na duži vremenski period.

Iskusni napadač odradio je i dodatne ljekarske preglede, a rezultati se očekuju danas, kada će biti jasnije da li Džeko može zaigrati u narednom kolu protiv Fiorentine.

Za Inter je ovo jedan od važnijih susreta jer su Nerazzurri upisali tri poraza u posljednje četiri utakmice u Seriji A te tako ugrozili plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

KOMENTARI