instant fap
Naslovnicainmedia danas

NA DEMIGRADU SE ZNA – SAMO SDA!

NA DEMIGRADU SE ZNA – SAMO SDA!

Članovi mjesnog ogranka SDA Demiševci su poznati kao tradicionalni SDA-ovci, koji i pored žestokih kritika i rasprava na našim tribinama, kontinuirano pružaju podršku SDA i njenim kandidatima.

Nakon što je predsjednik mjesnog ogranka SDA Vehbija Okčić otvorio tribinu i zahvalio se prisutnim mještanima i gostima, predstavili su se i kandidati za Općinsko vijeće. 

Prisutnim građanima ispred kandidata za Općinsko vijeće, pored nosioca liste dr. Amne Ćehajić, obratili su se Suad Mehinagić, Elma Bajrić i Muharem Šupuk.

Suad Mehinagić je naglasio ulogu ljudi sa Demiševaca, zahvaljujući kojima je odlučio ostati u Sanskom Mostu, izgraditi kuću i svoj život nastaviti u ovoj lijepoj čaršiji.

Elma Bajrić rođena Okčić obratila se svojim Demišljevanima sa porukom da ostanu ono što su uvijek bili i ostanu ono što je nju njezin babo savjetovao – a to je Alija i SDA. Na što su prisutni uzvratili aplauzom.

Kandidat za načelnika Mensur Seferović u svome govoru je naglasio kako je do sada imao izuzetno kvalitetnu suradnju sa mještanima Demiševaca kroz Općinsko vijeće, te da će sa pozicije načelnika općine tu suradnju još bolje unaprijediti i konkretizirati kroz podršku njihovim projektima.

„Sve što sam rekao bit će, ako Bog da, moguće realizirati ukoliko budemo imali stabilnu lokalnu vlast. Pozivam vas da 06.10. izađete na izbore i date vaš glas SDA i meni kao kandidatu za načelnika“, poručio je na kraju Seferović.

Nakon prezentacije izbornog programa, građani Demigrada su uzeli aktivno učešće u konstruktivnom dijalogu, posebno ističući problem pristupnog puta iz pravca Husimovaca.

Savjetnik općinskog načelnika Ernad Seferović je naglasio kako je spomenuti projekat u planu da se realizira u IV kvartalu, te očekuje raspisivanje javnog poziva u što skorijem vremenu.

Prije predizborne tribine, kandidati su zajedno sa rukovodstvom Stranke obišli šehidsko spomen obilježje u Demiševcima, gdje su se fatihom i polaganjem cvijeća prisjetili demiških šehida, odavajući im na taj način dužno poštovanje.

Skup je završen sa jasnom porukom: NA DEMIGRADU SE ZNA – SAMO SDA!

KOMENTARI