instant fap
Naslovnicainmedia danas

Snažna podrška mladima u Husimovcima

Snažna podrška mladima u Husimovcima

SDA je održala predizbornu tribinu u mjesnom ogranku Husimovci. Izuzetnu posjećenost od strane Husmovljanki i Husmovljana kandidati za Općinsko vijeće, zajedno sa načelničkimkandidatom Mensurom Seferovićem su iskoristili da predstave svoj izborni program, ali i da saslušaju probleme mještana, kao i konkretne primjedbe i prijedloge s ciljem unapređenja kvaliteta života u ovoj mjesnoj zajednici.

Tribinu je otvorio predsjednik mjesnog ogranka Husimovci Elvis Smailović, koji se zahvaliograđanima na velikom prisustvu, a gostima na čelu sa stranačkim rukovodstvom, predsjednikom Kamberom i potpredsjednicom Hadžićkom, zahvalio se u ime svojih mještana naglašavajući, da su oni u kontinuitetu, uvijek bili na dispoziciji mještanima Husimovaca u rješavanju njihovih svakodnevnih problema.

Na tribini, pored nekoliko kandidata SDA za Općinsko vijeće Dunje Džafić, Medina Jahića i Muharema Šupuka, obratio se i kandidat Husimovaca Mirza Smailović. On se u svome govoru posebno osvrnuo na poziciju mladih u društvu, ali i prostoru koje SDA daje mladima.

Nositeljica liste za Općinsko vijeće dr. Amna Ćehajić se prestavila prisutnima i naglasila kako će u narednome periodu, osim profesionalnog rada i zaštite zdravlja građana Sanskog Mosta, kroz političko djelovanje u Općinskom vijeću nastojati učiniti Sanski Most ljepšim mjestom za život svih nas.

Kandidat Stranke demokratske akcije za načelnika Mensur Seferović se osvrnuo na važnost lokalnih izbora u kreiranju politike neophodne za svakodnevno funkcionisanje naše lokalne zajednice, a sâmim time i naših života. Istakao je i važnost društveno-političkog konteksta u kojem se nalazi naša država. Posebno iz aktivnosti Trojke, a koja se manifestira kroz ispunjavanje svih zahtjeva i želja HDZ-a i njegovog čelnika Dragana Čovića. 

U drugom djelu tribine učešće su uzeli i mještani Husimovaca, a na njihova pitanja pored kandidata za načelnika odgovarala je i zastupnica u Skupštini USK-a Zinajda Hadžić.

Nikad veća posjećenost tribinama u Husimovcima završena je porukom SDA: 

„Da ste nam živi i zdravi dragi naši Husimovljani!“

KOMENTARI