instant fap
Naslovnicainmedia danas

BRAVO Iman Omić i Amina Krkić pobjednice znanja o životu Božijeg poslanika

BRAVO Iman Omić i Amina Krkić pobjednice znanja o životu Božijeg poslanika

PREDSTAVNICI MREŽE MLADIH MEDŽLISA SANSKI MOST POBJEDNICI KVIZA ZNANJA O MUHAMMEDU, A.S.

…Pobjednička ekipa na ovom takmičenju bili su članovi Mreže mladih Medžlisa IZ Sanski Most, Iman Omić i Amina Krkić.

Predstavnica ekipe Iman Omić je iskazala veliko zadovoljstvo učešćem u ovom kvizu i zahvalila se Muftijstvu bihaćkom na organizaciji ovog sadržaja za mlade.

„Moja kolegica Amina Krkić i moja malenkost smo imali čast da predstavimo Sanski Most na ovom posebnom takmičenju. Zahvalna sam i našem muftijstvu na odličnoj organizaciji i ukazanoj prilici da učestvujemo na ovakvom takmičenju, tj. kvizu znanja o životu Božijeg poslanika Muhammeda, a.s. Često mladi, zbog drugih obaveza koje imaju kroz svoje školovanje, nemaju dovoljno vremena da se posvete ovakvim sadržajima kao što je proučavanje života Muhammeda, a.s., ali su ovakvi događaj dodatna motivacija da se ipak više posvetimo životopisu našeg poslanika.

Zahvaljujem se i našem koordinatoru Mreže mladih Sanski Most Imran-ef. Duranoviću, koji je s nama cijelo vrijeme pripremamo sadržaj koji je bio predmet kviza. Iako imponuje prvo mjesto, smatram da je druženje sa mladim ljudima u ovakvim projektima mnogo važnije i značajnije.“ – istakla je Iman Omić.

Pobjedničkim ekipama su dodijeljenje prigodne nagrade, a svi učesnici sa svojim koordinatorima su nastavili druženje uz poslastice i prijateljski razgovor.

KOMENTARI