instant fap
Naslovnicainmedia danas

Uzorna i sjajna: Muniba Sinanović osvaja borilišta i medalje

Uzorna i sjajna: Muniba Sinanović osvaja borilišta i medalje

Muniba Sinanović je jedna od najdominantnijih članica reprezentacije BiH, a njena borbenost i predanost sportu čine je nezaustavljivom. Većina njenih pobjeda dolazi s čistim rezultatom, što jasno pokazuje njenu superiornost nad protivnicama. Ambiciozna je i ima jasnu želju da osvoji svjetsku medalju, a njena trenutna forma i tehnika govore u prilog tome.

Munibina kombinovana tehnika je izvanredna i nadprosječna, s fokusom na ofanzivu i potpunu kontrolu tokom borbe. Jedan od njenih najjačih aduta je sposobnost da u djeliću sekunde promijeni gard na vrlo elegantan način, što zbunjuje protivnika i omogućava joj da munjevito iskoristi svaku priliku u svoju korist. Njena svestranost se ogleda i u činjenici da se takmiči u dvije kategorije istovremeno, što je rijetkost i pokazatelj njenog visokog nivoa takmičarskog duha.

Do sada je osvojila 55 medalja, od kojih je većina zlatna, i redovno učestvuje na svim velikim međunarodnim turnirima. Na Balkanskom prvenstvu je osvojila četvrto mjesto, što je još jedan dokaz njene izuzetnosti.

Muniba je osim sporta i odlična učenice šestog razreda gdje pokazuje i zavidne školske rezultate.

Kao kćerka hažije Šefika Sinanovića i sestra Muje, Muniba pronalazi inspiraciju u svojoj porodici, što je vodi na putu ka ostvarivanju ambicija osvajanja svjetske medalje.

Muniba je svojim karakterom i autoritetom privukla veliki broj mladih u KK Hurije, gdje je postala uzor budućim generacijama sportista.

KOMENTARI